Etter en forhåndsvis kort dag på jobb (var jo ikke noe kortere enn vanlig, men startet tidligere i dag, som igjen selvfølgelig førte til at jeg avsluttet tidligere enn vanlig, så dette ble en ganske uvanlig dag i dag ja.) slapp jeg unna rushtrafikken, det var fortsatt lyst ute når vi kom hjem, Felix sovnet ikke på ettermiddagen som han har fått en tendens til å gjøre, jeg hadde masse energi så jeg fikk ryddet hele leiligheten, laget middag og laget dessert. Det så omtrent slik ut:
Dagens middag: Bouletter og fullkornspasta med hjemmelaget tomatsaus.
Bouletter, ser ut som kjøttboller men er laget av soyaproteiner og gulrøtter. Det inneholder hele 17 g proteiner og kun 3,9 g karbohydrater pr 100 g. Vanlige kjøttboller har bare 10 g proteiner og 8 g karbohydrater pr 100 g, just saying!
Esken ser slik ut: (kjøpt på Meny, har ennå ikke sett det noen andre steder)
Hvis noen er nyskjerrig på min nydelige hjemmelaget tomatsaus er oppskriften ca slik:
1 løk
2 fedd hvitløk
1/2 paprika
ca. 1/4 stangselleribunt
ca. 1/2 ss oregano
olje
Dette freses til løken er gylden.
Så tilsettes:
1 boks hakkede tomater
ca. 1/2 boks (eller eske eller hva jeg nå skal kalle det) kikerter
pepper og pirri pirri etter smak.
Kokes i ca. 20 min, og moses med stavmixer, og haas oppi pastaen !
(Det geniale med å ha kikerter oppi er at man smaker ikke at de er der, og kikerter + pasta = fullverdig protein).
Og siden det er TORSDAG idag, lagde jeg kake til dessert:
BROWNIES! (har spist bare 5 kakestykker, så nå er nesten kaken oppspist allerede :( )
Disse er vell og merke ikke hjemmelaget fra bunnen av, men av toro pose. MEN, jeg hadde de med en dag på skolen og fikk MASSE skryt, og en sa til og med at man smakte at dette ikke var posekake, så siden jeg er en genial baker, baker jeg kaker fra poser og spann, uten at noen kan merke det grann! (Så, der fikk dere litt poesi med i teksten også). Og hun trodde meg nesten ikke når jeg sa at det var posekake. SÅ god baker er jeg! Nemlig.
- M
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar