Sider

tirsdag 1. november 2011

"Det er det verste kroppen min har kjent"

Kuldeuke på big brother!

 Fyllesyke Caroline bare spyr og spyr hun. "Jeg vil hjem til mamma" klager hun mens hun trasker på badet. Hun begynner å gråte like før straffen avsluttes siden hun var så dårlig, stakkar.

Fordi deltagerne har vært uforsiktige med mikrofonene, straffes de med at de blir delt opp i tre grupper: en på soverommet, en på badet og en i stuen. Der får de ikke sitte,ligge eller lene seg inn til vegger eller noe helt til big brother spiller av en alarm.

Deltagerne skal isbade (en og en), med vann helt opp til skuldrene. Derfra må de sitte til alarmen går, og så må de løse den kinesiske nøklen raskest mulig. Vinnerne fikk kose seg med badstu og varm dusj, mens taperne måtte ut i snøstorm:

"Iskalde straffer
De som taper blir sendt til «Big Brother»-versjonen av de russiske Gulag-leirene under Stalin-tiden. Her blir de utsatt for snøstormer, må spise boksemat og være oppe hele natten for å holde liv i en flamme som kan varme dem. De som hittil har blitt sendt til straffeleiren er Siv Anita, David, Joakim og Silje."
(Bigbrother.no)
Siv Anita brukte lengst tid, og David juksa med at han hadde helt skulderpartiet over vannet og måtte ut for å få straffen sin. Det ser ut til at Siv Anita og David begynner å finne tonen (hvem hadde vel trodd det skulle skje?). Caroline var også en av taperne og får straffen sin senere.

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar