Sider

torsdag 10. november 2011

"Jeg føler meg voldtatt i munnen"


Stakkars pasienter som er tvangsinnlagt på big brother sykehuset, Gigant Tosted Ants. ÆSJ!

Roberto har fått i oppdrag å ta alle hjelpemidler fra binde Tine, og tilslutt blir hun så forbanna (utrolig morsomt å se på) og kjefter på Roberto. "Du trenger ikke være så sint." Haha. Han har også fått mange andre rare oppdrag, som "du vet at romvesen leser taknene dine" og "hver gang en deltager snakker skal du klø det over hele kroppen, som om du har maur som biter og tisser på deg".

 David ble utskrevet fra sykehuset, etter å ha vært lengst innlagt. Senere kommer Tine sist ut når alarmen går, og blir dermed tvangsinnlagt på sykehuset. Da blir det froselår til middag, og alle må spise like mye, og om de ikke spiser alt får det alvorlige konsekvenser. Tine taklet ikke dette, og kastet opp, Silje bare løp ifra henne istenden for å hjelpe henne inn på doet (hallo Tine er jo blind!! og Silje skal være sykesøster. Lol.) Siv Anita derimot gjør en fantastisk jobb, og er så omtenksom og hjelpsom mot Tine.

Haha, pasientene får hver sine oppdrag: Lena Charlotte: fantomsmerter i bena, Jokim får torrentsyndrom, Magnus skal ape etter ham og blinde Tine ser spøkelser og snakker med de.
Ukens nominerte er: Tine, Siv Anita, Magnus og Silje. (Hallo, er det på tide at Silje blir stemt ut folkens!)

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar