Sider

mandag 7. november 2011

PINJATA


Glemte totalt av å se direktesendingen i går (SHAME ON ME!), så fikk litt sjokk når jeg slo på tv'en og så at det var Caroline som gikk ut i går (wtf, hvorfor stemmer dere ikke ut Silje ??? ) Er det bare meg, eller virket det som om Siv Anita bare gråt krokodilletårer når Caroline gikk ut? Synes ikke hun virket overbevisende.
Petter klippet sund one piecen til Caroline for de av dere som cares.


Det har kommet en tavle inn i huset, som er pakket inn, med en lapp hengende på som sier at hvis noen rører blir de autonominert. Det spekuleres mye om hva som skjuler seg bak, alt fra gullbillett til finalen til gamle bilder av Roberto i fotballtiden. David fikk æren av å avduke tavlen på livesendingen: TADAM, det var sjekken på 1 millon kroner.

 Petter P kom "inn" (sto bak en glassvegg) og var DJ på Davids bursdagsfest, han var også med og danset med deltagerne. David drakk fort og ble ganske full, og ba om Joakims tillatelse til å rote med Silje. David fikk bursdagspinjata.


Plutselig går det opp for deltagerne av det bare er 28 dager igjen, og Tine bretter ut følelsene sine om hvor takknemlig hun var for at hun fortsatt var inne i huset osv osv.

David og Joakim danser ganske intimt (jeg har mine mistanker om at David er homo (?))... Siv Anita og Tine starter kakekrig med hverandre, og smasjer kake i trynet på hverandre.

Siv Anita og Silje får et hemmelig oppdrag. Silje skal mandags morgen late som om hun er syk, og vil kun prate med Siv Anita som skal få en ambulanse til huset. De blir enige om at de skal fake hjernehinnebetennelse. Plutselig var de to bestevenner.

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar