Sider

tirsdag 13. september 2011

Big Brother today

For dere som lurte på hvem som gikk ut igår, så var det Sunna (hun med rødt hår)

Haha, stakkars Silje! Lett at jeg ikke hadde trurt å gjøre oppdraget hun måtte. Det ville rett og slett ikke vært verdt det. Stakkars jenta måtte gå inn i huset og påstå at hun er superrenslig, ja det var jo ikke så ille da tenker du? Nei hadde det bare vært det så. Men i tillegg måtte hun spraye seg med noe bæsjluktspray, gå på do mange ganger og spraye der, og stå opp i matlagingen til de andre deltagerne. ÆSJ! Hun skulle også være misfornøyd med maten som deltagerne har laget (deres ukesoppdrag). Akkurat som å se på sjult kamera.  Haha, utrolig morsomt, særlig Joakim som spiste sammen med Silje! Han virker jo bare så søt og snill, omtenksom og så uskyldig!

Hun ble jo beskrevet som "frekk og ufordragelig" i etterkant. Blir vanskelig å slette det førsteinntrykket!

Nå har det seg altså slik at det er fire deltagere på oppdragsrommet, tre av de skal inn i huset i løpet av uken. Hvis deltagerne inne i huset består ukesoppdraget får de velge hvem av de fire som skal inn i huset, hvis de ikke består får vi seerne velge.

Må bare avslutte med et genialt utsagn av Roberto (fra gårsdagens episode: "Hon er som en søster for meg ... Jeg gleder meg til å feste og kline med deg."


- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar