Sider

tirsdag 30. august 2011

BB oppdates

Jeg måtte le når jeg så hvordan de stakkars deltagerne måtte spise "rottemat" og drakk ifra de flaskene. Det var hysterisk morsomt! Tenk nå bare på hvordan de må føle seg.

Foreløpig er det 4 deltagere inne i hovedhuset og 12 inne på rotterommet. De er paret sammen to og to i håndhjern. (Et par var så smart at de paret sammen samme hånd, det så ikke så behagelig ut). Awkward når de skal på do, for itillegg til å være lenket sammen har alle på seg en onepice aktig dress som er vanskelig for jentene og ta av. Og de fleste er paret sammen jente + gutt. Morsomt!

De på hovedrommet skjønner ingenting der det kommer inn par som løper rundt og leter etter noe, og de spekulerer på forskjellige teorier.

De som er inne på rotterommet får tre oppdrag som skal gjennomføres for at de skal få lov til å komme inn i hovedhuset.

Oppdrag en: Deltagerne skal hamstre bokstaver og lage ord. Bokstavene er inne i hovedhuset. De vil i korte intervaller få mulighet til å løpe inn i hovedhuset å hamstre bokstaver, men de får ikke lov til å kommunisere med de deltagerne som er inne i hovedhuset. Hvis noen ikke kommer seg ut av hovedrommet før tiden er ute, vil de få straff. De fikk også forskjellige oppgaver som ville resultere i tips (der iblant løpe i hamsterhjul, drikke opp vannflaskene, spise opp maten o.l) I tillegg må det være tre par ute og tre par inne (alltid, også på natta) utenom når det skal leses brev.

Andreas P gjorde en god innsats og endte opp med å kaste opp i et hjørne inne på rotterommet.
Tine endte også opp med å kaste opp i et hjørne ute. Snakk om å være ivrig.

Genialt!

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar