Sider

tirsdag 25. oktober 2011

"åååh, sitter og gir pupp til ei dukke"

 Regler denne uken: Deltakerne får ikke mer enn tre timer søvn i døgnet i dette ukesoppdraget. Teddybjørnene skal alltid bæres på. Deltakerne skal gå i nattkjoler og nattlue. Når big brother spiller "stå opp gris" skal alle deltakerne møtes ute i bakgården i et minutt, så får de gå inn igjen. Dette er særlig koselig når de sitter på toalettet (tilfeldig at sangen alltid spillet når noen er på toalettet?) Caroline var litt uheldig og måtte at av seg trusa og vaske den for hånd. Big brother bestemmer når deltakerne får sove og når de skal opp. I tillegg spilles det hele tiden forskjellige lyder når det er sove tid, som bjeffelyder, kattelyder, snorking og rockemusikk.

I dagens episode fikk deltakerne disse oppgavene:
- løse en kube
- lage kors ved å flytte på fire fyrstikker (verken team Joakim eller team Caroline klarte denne oppgaven)
- siden ingen av lagene klarte fyrstikk oppgaven ble det en ekstra oppgave mellom lederne og hver sin medhjelper som skulle løse to kinesiske nøkler fra hverandre. Team Joakim vant.

Joakim blir BB-pappaJoakim glemte bamsen i hemsen når han skulle sabotere Caroline, og som straff (for at han glemte bamsen) fikk han og laget hans en kolikkbaby (dukke) som gråter og trenger trøst, og skal til og med ammes. Tine sier mens hun sitter og ammer "babyen": "Sitter og gir pupp til en dukke", haha priceless. Heldig er de at barnet gråter den lille tiden de får lov til å sove.


- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar