Sider

lørdag 29. oktober 2011

Whats the big deal?

La oss snakke litt om Halloween.

Jeg klarer ikke helt å se hvorfor det skal være så morsomt å bruke masse penger på kostymer og pynt, kle seg ut (er ikke det noe barn liker å gjøre?) og drikke seg full? Hallo, dette er blitt til en dag hvor jenter kan kle seg ut som tøser uten å bli dømt (Misforstå meg rett, jeg sier ikke at ALLE jenter gjør det). Hvor er det blitt av logikken? Er halloween virkelig en unnskyldning til å kle seg ut som horer? Hvor er selvrespekten blitt av? Hvis ikke vi jenter har respekt for oss selv, hvordan kan vi da forvente at guttene skal ha det for oss?

Jaja, så er det sikkert morsomt å kle seg ut, drikke til man stuper i grøfta (ja jeg setter det litt på spissen), og leker at man er noen man egentlig ikke er. Som voksne må vi vel få lov til å være litt barn også, eller?

Men hvorfor er halloween blitt such a "big deal" her i Norge? Det er jo bare amerikansk. Er vi virkelig så uorginale at vi ikke klarer å finne på egne feiringer? Og vet vi egentlig hvorfor allehelgensaften feires i det hele tatt?

Pumpkin1_large_large

Tenk litt på det dere...

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar