Sider

torsdag 20. oktober 2011

"hvem er det som har lekt med kniven og kutta seg selv?"

SKREKKAFTEN på big brother!

(først) Big brother gjenforenes 25 år etter sesongen i 2011. Deltakerne spiller sitcom, med forskjellige roller og full innlevelse. Enkelte var jo ganske flinke, men det var ikke så morsomt som jeg trodde det skulle bli.

Fordi deltakerne gjorde roastingen så bra, ble de belønnet med en film, med en tvist (selvfølgelig). Når deltakerne kom ut av oppdragsrommet stod en person i døråpningen (ala hun jenta i the ring). Plutselig ble det mørkt og "jenta" sprang av gårde. Dette var starten på en skrekkfull kveld. Badet er dekorert med "blod" dratt fra vasken inn på toalettet (hvor et ansikt lå nede i doen), skumle lyder, mørke og lysglimt som ligner på lyn og Petter P som rusler rundt i huset og skremmer. Creepy!!! Senere blir Caroline og Silje beordret inn på oppdragsrommet, livredde som de er holder de rundt hverandre og trøster hverandre (new bestfriends?), også de andre deltakerne fikk gjennomgå. Ubeskrivelig morsomt å se jentene (og David og Joakim for den saks skyld) hyle og hoppe som tullinger av skrekk. Hahahaha, ingen som turte å gå på do på slutten. Stakkars mennesker.

Den som er så heldig (eller uheldig?) å få dra til Finland i det finske big brother huset er (stive og pripne) Siv Anita! AiAiAi!

Det kommer en finsk jente inn i huset, Janica på 30 år, tobarnsmor, stripper og regnskapsfører. Som dere ser på bildet er hun en ganske "vill" person, så det blir spennende å se hvordan hun vil passe inn i huset sammen med de andre deltakerne. Fredag i 19:30 tiden ankommer hun det norske huset.

Ukens nominerte er: Tiia Maria og David. Huset nominerte også Andreas P, men han vant immunitet pga. roastingen han vant, noe huset ikke vet ennå.

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar