Sider

fredag 21. oktober 2011

"jeg er på bristepunktet"

 Skrekkfest! Nå er det deltakerne tur til å skremme hverandre og seerne. De fikk utdelt kostymer og sminke. Marius skulle være "skrike", og senere ble han byttet ut av Petter P (som snublet i trappen og går nå med krykker) som kom inn i huset (deltakerne er med en gang sikker på at det ikke er Marius). De gjorde en fantastisk jobb, og belønnes med alkohol.

Andreas P ødela hele festen i går da han startet en heftig krangel i huset. Han var ganske beruset, og røyksugen (big brother har innført røykenekt), hvor det hele da endte i at alle gikk å la seg istedenfor å feste. DRAAAMA. (Men stakars Andreas P som satt i skrifterommet og gråt og "brettet" ut alt av følelser) Andreas P har vært en tur på sykehus, grunnet vondt i begge føttene, uten at han viste hva som var skjedd, og heller ikke legene er sikker på hva det er. Nå er han da tilbake i huset, og går på krykker og morfin.

 Siv Anita ble i morges kidnappet av en ninja (hva skjer med alle ninjaene i big brother huset?) og ført til Finland. Siv Anita tok nyheten med glede, og så fram til å komme inn i det finske big brohter huset, og hun viste ikke akkurat sorg for å forlate Andreas P for en uke (kanskje ikke så rart etter det som skjedde på festen i går). Deltakerne fikk ikke vite noe om hvorfor Siv Anita var borte, og hvorfor Janica kom inn i huset.

Joakim og Silje prøvde i natt å ha sex, men til deres store fortvilelse hadde de en heiagjeng (bestående av David, Caroline, Lena Charlotte og Roberto) som sang fra sangen "can you feel the love tonight" med sin egen vri: "can you feel his cock tonight". Tuuurn off.

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar