Sider

søndag 16. oktober 2011

"I'm green baby"

Magnus ble straffet for å ha kastet en stol og knust en lampe, og ble med det farget grønn. Han får ikke lov til å dusje eller vaske bort fargen før etter livesendingen i dag. Var jo nesten litt urettferdig, fordi han var i tapergruppen og måtte gå med bind for øynene, så drev de andre deltakerne å ertet han med forskjellige ting.

Tine og Joakim ble straffet for å ha røykte inne, og Andreas P fikk derfor farge ansiktene deres røde. Heller ikke de får vaske det bort før etter livesendingen.

Siden Andreas M trakk seg sist uke, får David komme inn i huset igjen, iført ninjadrakt. For en tid tilbake hadde huset besøk av en ninja som kom inn og stjal mat ifra deltakerne. Nå skal David inn i huset, løpe fra soverommet til slusen, og etter det får han gjøre hva han vil. Deltakerne får beskjed om å ikke bry seg om han, eller nærme seg han. Han får ikke røpe sin identitet før Big Brother sier ifra.

Andreas P innrømmer til Siv Anita at han er forelsket i henne. Naw! Så morantisk han var.

Jentene duller med Roberto, og gir han en afro. Han ble ganske sjokkert når han så seg i speilet. "Håret mitt er ødelagt" De andre deltakerne kom med komplimenter som "forbanna kult","dødstøft" og "jævlig kult". Personlig synes jeg ikke det var så altfor kult for å si det slik, meeen på livesendingen når han hadde pannebånd på seg var det jo nesten litt kult.

Andreas P er som de fleste vet helt syk med diskuteringen sin. Han er bare best å diskutere og argumentere, og dette har Big Brother laget et retorikkurs om, som var helt sinnsykt genialt, jeg trodde jeg skulle dø. Håper den blir lagt ut på bigbrother.no

I kveld var det Marius som gikk ut fra Big Brother huset. Jeg fatter ikke at ikke Silje blir stemt ut!Huset kommer ikke til å bli det samme uten Marius sine raseriutbrudd og hans sterke konkurranseinstinkt.

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar