Sider

søndag 23. oktober 2011

my "p" was in her "v"

Natasha var ondskapsfull og holdt Andreas P på pinebenken på livesendingen, han var som jeg allerede har nevnt før nominert, men har fått immunitet fordi han vant roastingen tidligere i uken, men det fikk han ikke vite før etter han var holdt på pinebenken en stund. Men gud hvor glad han ble når han fikk immunitet.

Siv Anita har funnet tonen med ny BB-«player» i FinlandDet ser ut til at Siv Anita ble tatt godt imot i Finland (en av deltakerne der hadde sett i en drøm at det skulle komme en fra Norge inn i huset, wierd?). Men hun sa allerede noen timer etter hun var ankommet det finske huset at hun savnet Andreas P (og resten av gjengen da). Hun begynner å gråte, da hun er nervøs for at han kan være den som skal forlate huset i dag, uten at hun skulle få sagt hade og alt det der. Dog har hun funnet tonen (les: kysset) med finske Ben, som i likehet med Andreas P er selverklært player. Andreas P savner i allerfall Siv Anita masse, og sier igjen at han er forelsket i henne.


Det har vært en "rar" uke i huset: Joakim svimte av, Andreas P ble kjørt til sykehus med vond fot, Roberto har klaget på vondt i foten og Petter P datt i trappen og går nå med krykker.

Jeg trodde jeg skulle dø av David: "You've got a really nice body, you should be proud of it." (inne i badstuen med Janica).

 Roberto var kjempe glad for å få en ny person i huset, og han fikk raskt napp hos den finske Janica, og allerede første natta var de i gang, selv om de ikke kjørte det fullt ut da. MEN neste natt gikk de "all the way".

I kveld stod det mellom Tiia Maria og David, og det var Tiia Maria som måtte forlate huset. Stakkars Magnus som mistet sin kjære Tiia inne i huset.

Neste uke tar Big Brother søvnen fra deltagerene, og skal gi de konsentrasjonsoppgaver. Joakim og Caroline er lagledere for hvert sitt lag, som ble delt inn via bamser:

- brunebamsegruppe: Caroline, Magnus, David, Silje, Roberto
- hvitebamsegruppe: Joakim, Janica, Andreas P , Lena Charlotte, Tine

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar