Sider

tirsdag 11. oktober 2011

Big Brother today

Big Brother gjør ikke ukesoppdraget lett.. Det serveres alkohol (som ikke får drikkes ved bålet), lite mat og deltagerne får ikke sove annet enn på natten. Lite søvn + nattevakter og lite søvn + alkohol = slitne deltagere. Men de holder motet oppe med god musikk, alkohol og dansing. Joakim og Roberto har noen fantastiske moves.

Denne uken (fram til torsdag) skal deltagerne nominere hverandre, sammen. Nå får de ikke skjule sine nominasjoner inne alene i skrifterommet. Det ble litt klæsj mellom Tine og Roberto når Roberto nominerer Tine. Det har seg altså slik at Roberto føler seg sviktet av Tine, og at hun ikke setter pris på ham mer og passer ikke mer på han. Tine innrømmet at hun på et vis at det han føler stemmer, og at hun selv har vært i sin egen lille verden og at det å gå ned i vekt sist uke tok all energien fra henne. Tine stakkars har virkelig fått gjennomgått nomineringer (hele 6 stk) men hun har overlevd alle nominasjonene, så noen utenfor huset må virkelig like henne. Men i dag var det faktisk Silje det gikk hardest ut over. Deltagerne går virkelig hardt imot henne (men jeg er så enig i det de sier, så jeg synes ikke synd i henne..) Det skal nomineres en ny person hver dag, og den mest ærlige blir belønnet med immunitet.

Tine savner livet utenfor huset og familien, og har en ærlig tårevåt confession i skrifterommet. Der sier hun også at hun vil trekke seg fra Big Brother, men slapp av, hun har ikke tatt en endelig besluttning ennå.

Og for de spesielt interesserte: Andreas P kastet "endelig" boksern i dusjen.

Roberto leker parterapaut for Andreas P og Siv Anita. Hvor de går inn i hverandres roller (Siv Anita er Andreas P, Andreas P er Siv Anita). Morsomme greier.

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar