Sider

søndag 23. oktober 2011

Morgenbrød

Haha, morsom jeg.
Her er oppskriften på brødene jeg bakte i går, det er da brød uten mel og gjær, men smaker fortsatt kjempe godt og er super saftig.

Havrebrød (1 stk.):
4 egg
1/2 beger skyr naturell
180 g havrekli
30 g linfrø
50 g solsikkefrø
50 g sesamfrø
3 ss olje
1 1/2 ss bakepulver
litt salt

Pisk eggene lett, og bland inn resten av ingrediensene. 

Stekes i brødformer med bakepapir på 180 grader i ca. 45 minutter. Obs: Må oppbevares i kjøleskap!
Brødet inneholder ca. 2000 kalorier, ca 100 g protein, 135 g fett (stort sett sunne fettsyrer) og 110 g karbohydrat, så vet dere det!

Siden det er søndag i dag laget jeg en bedre frokost:
Sjekk de søte eggevarmerne jeg heklet i går:


Nå fyker vi avgårde til SATS for litt søndagstrening!

- M

2 kommentarer: