Sider

mandag 24. oktober 2011

"Nå er det krig altså"

Denne uken tar Big Brother søvnen fra deltagerne. Men ikke nok med det, i tillegg får deltagerne vanskelige oppgaver de skal gjennomføre.

David lærer de andre i huset hvordan man tar på en kondom, på engelsk. Det var jo en ganske interesant øyeblikk. (han tok den (heldigvis) bare på hånda).

 Caroline erklærte krig mot Joakim etter at han la onepiecen hennes inne i skrifterommet og den ble borte (han trodde han kunne bytte den mot røyk). Så Caroline gjemte røyken til Joakim. Caroline drar så krigen videre og legger lakserende piller i drikken til Joakim (men han oppdaget heldigvis det da) og med tanke på at han allerede har vært dehydrert i forje uke, kan man vel si at hun dro den litt vel langt. Det var direkte ondskapsfult og uhyre barnslig gjort! Og at så mange av de andre deltagerne var helt med på det, kan jeg ikke forstå. Seerne raser mot Caroline på chatten (les her). Joakim var heldigvis tøff nok til å spille skuespill for å skremme Caroline. Han kjører den helt ut: setter seg i et hjørne, tømmer øl utover buksen, spyr/sikler, skjelver og leker dritings. Caroline får panikk. Tine må bære Joakim inn på do, hvor han later som om han spyr, og kramper på badgulvet. Hohoho! Det var hysterisk morsomt. Payback is a BITCH!

Det er virkelig krig. Caroline strør noe i hele sengen til Joakim, Joakim skal nekte henne havregryn, for han vil hun skal bli feit og stygg, dette er virkelig krig på ungdomsnivå. Dette er jo litt kult, ettersom at det er disse to som er gruppeledere for hvert sitt lag. Så denne uken kan bli ganske spennende.

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar