Sider

tirsdag 4. oktober 2011

Big Brother today

En NINJA snek seg inn i huset! ... for å stjele maten. Big Brother deltagerne skal på slankekur!
Har faktisk ikke sett Big Brother på nesten to uker, så er litt uoppdatert på hva som har skjedd den siste tiden. Meeen, jeg kastet meg inn i det, og ettersom jeg har forstått har deltagerne feitet seg opp i forje uke, og ukens oppdrag er å gå ned i vekt igjen til en fotoshoot. Benedikte gikk ut sist uke.

Deltagerne delte seg inn i tre grupper, med forskjellige kosthold: pulver, råkost og lav-karbo diett. 
Pulver gruppa: David, Silje, Tine og Marius.
Råkost gruppa, med Roberto, Tiia-Maria, Joakim og Magnus.
Lav-karbo gruppa: Andreas P, Siv Anita, Andreas M og Caroline.

Deltagerne fikk Dag-Otto trening, som hjalp til med en treningsøkt, den så pretty hard ut, og flere trente til de kastet opp. Haha, det er såå morsomt å se på. Onskapsfull hvor?


En av deltagerne, Lena Charlotte, ofret seg for gruppen, og er så heldig (eller?)at hun slipper å være med på gruppe, så hun kan spiste hva hun vil, og velge selv om hun vil være med på treningen eller bare ligge på sofaen å se på. Men hun er ganske bad ass så hun er med.

I tillegg blir de konkurranse mellom gruppene mot en immunisjon. I dag vant råkostgruppa.

Og søteste Magnus laget en romantisk kveld til Tiia-Maria. Med roser, stearinlys, massasje, musikk, eget rom og hele pakken. Siv Anita og Andreas P (hva skjer foresten med midtskillet på han? Stygt!) holder nå fortsatt på med hva enn de holder på med.

På stifterommet har de satt inn et skap med godis og div, bare for å friste.. Ikke bare jeg som er onskapsfull ser jeg ;)

- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar