Sider

onsdag 12. oktober 2011

Big Brother today

Tiia har jukset (ikke noe verre enn at hun spise litt ute, som ikke er lov) og jentene blir straffet med at sminken fjernes. (Valget var å enten gi Big Brother tre av tennbrikkene eller at alle jentene mistet sminken.)

Deltagerne får fortsatt ikke lov til å sove på dagen, så hver gang de legger seg ned for å hvile/sove spiller Big Broher høye lyder av forskjellige slag. Nå får det også kun være to stykker ute i slengen på bålvakt.



Dagens nominasjon gikk hard og brutalt for seg, og nok en gang var det Tine det gikk verst for da flere ærlig fortalte at de bokstavelig talt ikke liker henne, og ønsket henne ut. Ting som "jeg hadde nok ikke savna deg om du gikk ut" ble slengt ut ett par ganger. Mange "harde" ting som ble sagt. Og Tine var da dagens nominerte.

Igjen sier hun at hun vil trekke seg fra Big Brother, og stakkaren gråter uten å få så altfor mye sympati fra de andre deltakerne (Joakim er da en engel mot henne!) Men stakkars jente, jeg føler virkelig med henne. Bare det å være inne i huset er hardt nok, men det at folk støtt og stadig sier til det at de ikke liker deg, det må være tungt. Men foreløpig holder hun ut, igjen. Vi får se hvor lenge hun blir (eller hvor lenge det er til neste gang hun sier hun vil ut, jeg tenker allerede i morgen?)

Det er en del gråting ute og går blant jentene, for senere i episoden gråter Silje også på skrifterommet og sier hun savner familie og venner, og sier at de to siste ukene har vært spesielt tunge. Hun sier også at hun ikke er sikker på om hun ønsker å være inne i huset mer, men også hun har ikke tatt et endelig valg ennå.

Det merkes godt at det har skjedd en forandring i gruppen inne, de har på en måte delt seg inn i "klikker", slik som man gjorde på barne- og ungdomsskolen.

Roberto begynner å tenke strategisk: "Keep your friends close, and your enemies closer"

Lasse (grisen til Tiia) er tatt til gissel av Big Brother, og er satt inne i glassburet til edderkoppen. Stakkars Lasse! 



- M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar